Den dybe tallerken

Vi har alle hørt "Udtrykket" der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken :
den er allerede opfundet !
Ved en analyse af de sociale og teknologiske ændringer der er sket, siden man begyndte at DREJE tallerkner, er det på tide, at indføre en lille ændring.
Vores madkultur har ændret sig fra søbemad, til lettere og mere raffinerede retter, hvor vi lægger mere vægt på det sociale samvær. Vi er begyndt at bryde brødet, holde pænt på kniv og gaffel, Kommunikation er blevet en stor og væsentlig del af mad oplevelsen.
Kniven anvender vi kun til at findele maden og til at skubbe maden op på gaflen.
Ved indførelse en lige kant i den fortsat runde tallerken, kan vi lægge kniven fra os, under det meste af måltidet. Dette medføre mere tid til gesticulation og social velvære !
Produktionsmæssigt er støbning i dag , mere rentabel end drejning. Så derfor er tidspunktet til den lille ændring inde.

Materiale: Porcelæn eller mælkehvidt glas.