|
Den
dybe tallerken
Vi har alle
hørt "Udtrykket" der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken
:
den er allerede opfundet !
Ved en analyse af de sociale og teknologiske ændringer der er
sket, siden man begyndte at DREJE tallerkner, er det på tide, at
indføre en lille ændring.
Vores madkultur har ændret sig fra søbemad, til lettere
og mere raffinerede retter, hvor vi lægger mere vægt på
det sociale samvær. Vi er begyndt at bryde brødet, holde
pænt på kniv og gaffel, Kommunikation er blevet en stor
og væsentlig del af mad oplevelsen.
Kniven anvender vi kun til at findele maden og til at skubbe maden op
på gaflen.
Ved indførelse en lige kant i den fortsat runde tallerken, kan
vi lægge kniven fra os, under det meste af måltidet. Dette
medføre mere tid til gesticulation og social velvære !
Produktionsmæssigt er støbning i dag , mere rentabel end
drejning. Så derfor er tidspunktet til den lille ændring
inde.
Materiale:
Porcelæn eller mælkehvidt glas.
|
|